Ve Timo Werner transferi bitti! Yeni adresi belli oldu

Sezon sonu şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de gözler devre arası transfer dönemine çevrildi. Sarı lacivertliler, forvet hattına bir transfer yapmanın peşinde. Gündemdeki isimlerden birisi de Timo Werner'di. Timo Werner'in yeni durağı belli oldu.

FATİH BURAK YILDIRIM

Bu sezon Süper Lig'e ve UEFA Konferans Ligi'ne şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, ligde ve Konferans Ligi grubunda lider durumda. Sarı lacivertlilerin hedefi devre arasında yapılacak olan takviyelerle birlikte sezonu, hem Süper Lig hem de Konferans Ligi şampiyonluğuyla kapatmak. Yönetim ocak ayında forvet hattına bir transfer yapmanın peşinde. Gündemdeki isimlerden birisi de Timo Werner.

LEIPZIG TIMO WERNER'İN BİLETİNİ KESTİ!

Bundesliga ekiplerinden Leipzig forması giyen Timo Werner'in devre arasında takımdan ayrılması bekleniyor. Zira kulüp onun ayrılmasına kolaylık dahi sağlayacak. Bu gelişme üzerine Fenerbahçe'nin de devreye girdiği konuşuluyordu. Ancak İngilizler, Alman forvetin yeni adresini duyurdu.

3 İNGİLİZ KULÜBÜ HAREKETE GEÇTİ

Timo Werner için şu anda 3 İngiliz kulübünün devrede olduğu ifade edildi. Özellikle Fulham ve Crystal Palace'ın oyuncuyu ciddi şekilde istediği, West Ham United'ın ise Timo Werner'i yakından takip ettiği açıklandı. Öte yandan Werner'in daha önce Chelsea formasıyla top koşturduğu Premier Lig'e dönme ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor.

www.aksam.com.tr