Ve Thiago Alcantara ''Tamam'' dedi! Beklenen uçak sonunda iniyor: Havalimanı dolup taşacak...

Thiago Alcantara, uzun süredir formasını giydiği Liverpool'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Bu sezon fazla süre alamadığı İngiliz ekibine veda edecek olan Thiago Alcantara'nın yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Liverpool'dan ayrılmaya hazırlanan Thiago Alcantara için flaş bir gelişme yaşandı. Adı Süper Lig ekipleriyle de gündeme gelen yıldız orta saha Thiago Alcantara'nın yeni adresini duyurdular.

THIAGO ALCANTARA, LIVERPOOL'DAN AYRILIYOR

2020'nin yazında Bayern Münih'ten 22 milyon euro bonservisle Liverpool'a transfer olan Thiago Alcantara için İngiltere hikayesi sona eriyor. Sakatlığını atlatmasının ardından Ada ekibinde kadroda düşünülmeyen İspanyol yıldız, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

İspanya basınında yer alan habere göre; Liverpool'dan ayrılmaya hazırlanan Thiago Alcantara'nın yeni adresi La Liga oluyor. Barcelona, İngiliz ekibinde kadroda düşünülmeyen yıldız oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor. 32 yaşındaki oyuncuyla el sıkışan Katalan devi, Liverpool ile de anlaşarak transferi noktalamak istiyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Liverpool'da hiç süre almayan Thiago Alcantara, geçtiğimiz sezon ise 28 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 22'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1963 dakika sahada kalan 32 yaşındaki İspanyol yıldız, 1 asistle skora etki etti.