Ve takımın yeni yıldızı Yusuf Yazıcı! Süper Lig devine hayırlı uğurlu olsun...

26 yaşındaki başarılı futbolcu Yusuf Yazıcı için transferde hareketli günler yaşanıyor. Bu sezon Trabzonspor'da gösterdiği performans ile zaman zaman eleştirilerin odağında olan milli oyuncu Yusuf Yazıcı'ya Süper Lig'in dev kulübü talip oldu. İşte detayalar...

www.aksam.com.tr

26 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı sezon başında Fransa ekibi Lille'den Trabzonspor'a kiralandı. Bordo-mavili ekipte istenilen performansı bir türlü veremeyen ve Fransa'ya dönmeye hazırlanan milli futbolcu Yusuf Yazıcı için Beşiktaş devreye girdi.

BEŞİKTAŞ'TA HEDEF YUSUF YAZICI

Bu sezon Trabzonspor'da etkili bir performans sergileyemeyen Yusuf Yazıcı eleştirilerin odağındaki isim olmuştu. Beşiktaş'ın deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş, Yusuf Yazıcı için devreye girdi. Başarılı teknik adam, deneyimli futbolcu Yusuf Yazıcı'yı Beşiktaş'a transfer ederek oyuncunun yeniden yıldızını parlatmaya hazırlanıyor.

BURAK YILMAZ DEVREDE

Kısa bir süre önce futbolu bırakan ve gelecek sezon Beşiktaş'ın teknik ekibinde yer alacak olan Burak Yılmaz ise eski takım arkadaşı Yusuf Yazıcı'yı Beşiktaş kadrosuna kazandırarak transferde kilit rol oynamaya hazırlanıyor. Fransız ekibi Lille ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan başarılı on numara için Beşiktaş yönetimi çalışmalara başladı. Siyah-beyazlı ekip transfer için 3 milyon euro'luk teklif ile Lille'in kapısını çalacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon kiralık olarak formasını giydiği Trabzonspor'da tüm kulvarlarda 20 maça çıkan Yusuf Yazıcı bunların yalnızca 9'unda ilk 11'de başladı. 759 dakika sahada kalan futbolcu 5 gol, 1 asist ile skora katkı sağladı.