Ve takımın yeni yıldızı Salih Uçan! Süper Lig'de yılın transferi: Resmen duyuruldu...

Salih Uçan, sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi sona erecek olan ve takıma veda etmeye hazırlanan Salih Uçan'ın yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta sezon sonu Salih Uçan için yolun sonu gözüktü. Siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi sona erecek olan ve adı birçok takımla gündeme gelen 30 yaşındaki Salih Uçan'ın yeni adresini duyurdular.

SALİH UÇAN BEŞİKTAŞ'TAN AYRILIYOR

2021'in yazında Beşiktaş'a Alanyaspor'dan bedelsiz transfer edilen Salih Uçan, inişli çıkışlı performansıyla bir türlü bekleneni veremedi. Siyah-beyazlıların yeni sözleşme imzalamayı planlamadığı 30 yaşındaki oyuncu, sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

61saat'in haberine göre; Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren ve kadrodaki yerli kalitesini yükseltmek isteyen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın istediği isimlerden biri de Salih Uçan. Bordo-mavililer, bu doğrultuda sezon sonunda 30 yaşımdaki orta sahayı kadrosuna katmayı hedefliyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Salih Uçan, bu sezon Beşiktaş formasıyla şu ana kadar 31 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 26'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 2077 dakika sahada kalan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, 4 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu.