Ve takımın yeni stoperi Merih Demiral oldu! Transfer hayırlı uğurlu olsun...

Merih Demiral'ın merakla beklenen yeni adresi sonunda belli oldu. Adı geçtiğimiz günlerde eski takımı Fenerbahçe ile gündeme gelen milli stoper Merih Demiral'ın gelecek sezon formasını giyeceği takımı İtalyanlar duyurdu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Adı Fenerbahçe ile gündeme gelen Merih Demiral'ın yeni takımı belli oldu. Atalanta'da forma giyen milli savunma oyuncusu Merih Demiral, Serie A devi Inter ile prensipte anlaşmaya vardı. Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

MERİH DEMİRAL-FENERBAHÇE İDDİALARI

Transferin flaş takımlarından biri olan Fenerbahçe için geçtiğimiz günlerde sürpriz bir iddia ortaya atılmıştı. Sarı-lacivertlilerin Atalanta forması giyen eski oyuncusu Merih Demiral'ı istediği, hatta teknik direktör İsmail Kartal'ın milli oyuncu ile telefonda görüştüğü ileri sürülmüştü.

ANLAŞMA TAMAM, İMZA YAKIN...

İtalya basınında yer alan habere göre; Serie A devi Atalanta'da forma giyen Merih Demiral ile prensipte anlaşmaya vardı. Atalanta ile yapılan görüşmelerde de sona yaklaşan İtalyan devi transferi 20 milyon euro civarı bir rakamla bitirmeye hazırlanıyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Merih Demiral, geçtiğimiz sezon Atalanta formasıyla toplam 28 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 14'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1524 dakika sahada kalan 25 yaşındaki milli savunma oyuncusu, 1 golle skora etki edebildi.