Ve takımın yeni stoperi Mats Hummels! Süper Lig devine 2+1 yıllığına imzayı atıyor

Mats Hummels transferinde mutlu son! Uzun süredir gündemde olan ve Borussia Dortmund'dan ayrılan tecrübeli stoper ile anlaşma sağlandı. İşte Mats Hummels transferinin detayları ve tecrübeli futbolcunun yeni adresi...

Yaz transfer dönemi hareketliliği sürüyor. Süper Lig ve Avrupa devleri, yıldız futbolcuların transferi için gaza bastı. Gündemde ise çok önemli isimler var. O futbolculardan birisi de Borussia Dortmund'dan ayrılan Mats Hummels...

Geçtiğimiz sezonu Borussia Dortmund'da geçiren ve takımıyla UEFA Şampiyonlar Ligi finaline kadar yükselen tecrübeli stoper, Alman kulübüyle sözleşme uzatmadı. Mukavelesinin sona ermesinin ardından boşa çıkan 35 yaşındaki oyuncu için birçok kulüp devreye girmişti. Mats Hummels'in yeni adresi ise belli oldu.

MATS HUMMELS TRANSFERİ İMZAYA KALDI!

Borussia Dortmund ile yollarını ayıran Mats Hummels'e Avrupa'nın 5 büyük liginden birçok talip çıktı. 35 yaşındaki oyuncu için İspanya La Liga'dan Mallorca ve İtalya Serie A'dan Como harekete geçmişti. Ancak Süper Lig devi Beşiktaş, uzun süredir gündeminde olan Hummels transferini bitirmeye hiç olmadığı kadar yaklaştı.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

SUUDI ARABİSTAN'I DİREKT REDDETTİ

Öte yandan Beşiktaş'ın bu transferdeki bir başka rakibi de Suudi kulüpleri olmuştu. Ancak Hummels, Avrupa'da kalmak istemesi sebebiyle Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri düşünmeden geri çevirdi.

RESMİ GÖRÜŞMELERDE SONA GELİNDİ!

Beşiktaş yönetimi, bir süredir oyuncu cephesiyle temas halindeydi. Mats Hummels ve menajeriyle çeşitli görüşmeler gerçekleştiren siyah beyazlı ekip, yıldız futbolcuyu büyük ölçüde ikna etti. Taraflar arasında yapılan görüşmelerde Beşiktaş'ın 2+1 yıllık teklifte bulunduğu bilgisi de yer aldı.

Mats Hummels'in nihai kararını birkaç gün içerisinde vermesi bekleniyor. Oyuncu cephesi de onay verirse, tecrübeli futbolcu resmi sözleşmeye imza atmak adına İstanbul'a gelecek.

İlerleyen yaşına rağmen geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda 40 maça çıkan Mats Hummels, takımının savunma hattındaki en önemli isimlerinden biri olmuştu.

www.aksam.com.tr