Ve takımın yeni stoperi Çağlar Söyüncü! Transfer resmen bitti...

Çağlar Söyüncü için transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Adı son olarak Fenerbahçe ile anılan ve Atletico Madrid'de forma giyen milli stoper Çağlar Söyüncü'nün yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Atletico Madrid'de Çağlar Söyüncü için yolun sonu gözüktü. Sezon başında imza attığı İspanyol ekibinde fazla süre alamayan ve ayrılık ihtimali yüksek olan Çağlar Söyüncü için flaş bir iddia geldi.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ, MADRİD'DEN AYRILIYOR

Geçtiğimiz yaz sözleşmesinin sona erdiği Leicester City'den ayrılarak Atletico Madrid'e imza atan Çağlar Söyüncü için işler İspanya'da yolunda gitmedi. Yeni takımında fazla süre alamayan milli stoperin ocakta ayrılık ihtimali bir hayli yüksek. Öte yandan ülkemizden Fenerbahçe'nin Söyüncü'ye talip olduğu da gelen iddialar arasında.

YENİ ADRESİ İÇİN FLAŞ İDDİA

İspanya basınında yer alan habere göre; Stopere takviye yapmak isteyen Atletico Madrid, Al Nassr'da forma giyen Aymeric Laporte'yi kadrosuna katmak için harekete geçti. Arap ekibi, yıldız oyuncuya karşılık Çağlar Söyüncü'yü istiyor. İspanyol ekibinde, zaten halihazırda fazla süre alamayan milli stoper için gelen bu teklifin kabul edilmesi bekleniyor. Transferin ocakta netlik kazanması bekleniyor.

SADECE 8 MAÇA ÇIKTI

Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid'e geldiği günden bu yana sadece 8 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 1'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 167 dakika sahada kalan 27 yaşındaki milli stoper, skora etki edemedi.