Ve takımın yeni stoperi Attila Szalai! Transferi resmen duyurdular...

Attila Szalai transferini duyurdular. Fenerbahçe'nin ardından Hoffenheim'a transfer olan Macar savunmacı, burada umduğunu bulamadı. Attila Szalai, yeni takımına imza atmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

FATİH BURAK YILDIRIM

Apollon Limassol'ün ardından Fenerbahçe'ye transfer olan Attila Szalai, Türkiye'de yakaladığı çıkışla transferin gözdesi konumuna gelmişti. Sezon başında savunma hattında değişikliğe gitmek isteyen Fenerbahçe, Macar futbolcuyu 12 milyon euronun üzerinde bir rakama Hoffenheim'a gönderdi. Attila Szalai, Alman kulübünde umduğunu bulamadı.

ATTILA SZALAI TRANSFERİ DUYURULDU!

Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde düzenli oynama fırsatı bulan Attila Szalai, Hoffenheim'da bu istikrarı sağlayamadı. Alman ekibinde hali hazırda 7 tane stoper bulunuyor. Attila Szalai ise teknik direktör Pellegrino Matarazzo'nun kararı doğrultusunda rotasyonda bir hayli geride. 25 yaşındaki savunmacı bu durumdan bir hayli rahatsız. Bu sezon Bundesliga'da yalnızca 4 maçta 289 dakika süre alabilen Attila Szalai, istikrar sağlayabileceği yeni bir takıma imza atmak istiyor.

Alman basını da Attila Szalai cephesinde yaşanan transfer gelişmesini aktardı. Almanya'dan gelen bilgilere göre; Bundesliga 2'de zirve mücadelesi veren Fortuna Düsseldorf, Attila Szalai'yi sezon sonuna kadar kiralamak adına harekete geçti. Hoffenheim cephesinin ise onun yeniden düzenli oynaması ve form tutması adına bu teklife sıcak bakabileceği kaydedildi.

Attila Szalai'nin ismi, bir süre önce Süper Lig devi Galatasaray ile de anılmıştı.

www.aksam.com.tr | Fatih Burak Yıldırım