Ve takımın yeni sol beki Caner Erkin! Transfer hayırlı uğurlu olsun

Caner Erkin için transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Süper Lig ekibi Başakşehir'de forma giyen ve sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli sol bek oyuncusu Caner Erkin'in yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Bu sezonu Süper Lig ekibi Başakşehir'de geçiren Caner Erkin, sözleşmesinin sona ermesiyle turuncu-lacivertlilerden ayrılmaya hazırlanıyor. Tecrübeli sol bek Caner Erkin'in İstanbul ekibinin ardından yeni adresi belli oldu.

CANER ERKİN, BAŞAKŞEHİR'DEN AYRILIYOR

Geçen sezon Fatih Karagümrük'te forma giyen ve sezon başında ise Başakşehir'e 1 yıllık imza atan Caner Erkin için yolun sonu gözüktü. Turuncu-lacivertlilerde fazla forma şansı bulamayan 34 yaşındaki sol bek oyuncusu, sözleşmesinin sona ermesiyle takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Başakşehir'den ayrılacak olan Caner Erkin'in yeni adresi belli oldu. Arda Turan'ın teknik direktörü olduğu Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, 34 yaşındaki sol beki kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Tarafların prensipte anlaşmaya vardığı ve transferin önümüzdeki günlerde resmiyete döküleceği ileri sürüldü.

BU SEZONKİ PERFORMANSI VE KARİYERİ

Caner Erkin, bu sezon Başakşehir formasıyla yalnızca 9 resmi maça çıktı ve bunların 4'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 442 dakika süre alan 34 yaşındaki sol bek oyuncusu, 2 asistle skora etki edebildi.

Kariyerine Manisaspor'da başlayan Caner Erkin, Galatasaray, CSKA Moskova, Fenerbahçe, Inter, Beşiktaş, Fatih Karagümrük ve son olarak da Başakşehir forması giydi.