Ve takımın yeni orta sahası Salih Özcan! 3 yıllık anlaşmayı resmen duyurdular...

Borussia Dortmund'da sürpriz Salih Özcan gelişmesi yaşanıyor. Başarılı futbolcunun yeni adresi Alman basını açıkladı. İşte Salih Özcan haberinin detayları...

Salih Özcan, Borussia Dortmund'da teknik direktörlüğe Nuri Şahin'in gelmesinin ardından gözden çıkarılan isimlerden oldu. Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen başarılı orta sahaya Süper Lig devleri de dahil olmak üzere birçok talip çıktı. Salih Özcan ise kararını Fransa'dan yana kullandı.

SALİH ÖZCAN LIGUE 1 YOLCUSU

Orta saha bölgesi için arayışta olan Ligue 1 ekibi Rennes, Salih Özcan'ı gündemine aldı. Alman basınında yer alan haberde; Fransız ekibinin milli futbolcuyu renklerine bağlamak için Borussia Dortmund ile temaslarını sıklaştırdığı aktarıldı. Rennes'in 26 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtilirken, Salih Özcan'ın da kariyerine Fransa'da devam etme konusunda istekli olduğuna değinildi.

SÜPER LİG'İ İSTEMEDİ

Salih Özcan'ı transfer etmek için Süper Lig'in büyük kulüpleri de devreye girmişti. Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen milli futbolcu, Türkiye'den gelen teklifleri reddetti.

KADROYA ALINMADI

Salih Özcan, takımı Borussia Dortmund'un Bundesliga'nın ilk haftasında Eintracht Frankfurt'u 2-0 mağlup ettiği maçın kadrosuna teknik direktör Nuri Şahin'in kararıyla alınmamıştı. Başarılı orta sahanın, gelecek günlerde Fransa'ya gitmesi ve yeni kulübüne resmi imzayı atması bekleniyor.

www.aksam.com.tr