Ve takımın yeni on numarası Giovani Lo Celso! Süper Lig devine hayırlı olsun

Giovani Lo Celso transferi resmen duyuruldu. Süper Lig devinin yeni on numarası Arjantinli yıldız oldu. İşte Giovani Lo Celso transferinin detayları ve yıldız futbolcunun yeni adresi...

Uzun süredir Tottenham'da forma giyen ve kiralık olarak çeşitli kulüplere gönderilen Giovani Lo Celso, İngiltere'ye veda etmeye hazırlanıyor. Sözleşmesinin son yılına girecek olan Arjantinli milli futbolcu ile ayrılık kararı alındı. 28 yaşındaki futbolcu için Süper Lig devinden hamle geldi. İşte detaylar...

GIOVANI LO CELSO TRANSFERİ DUYURULDU!

Tottenham'da gözden çıkarılan ve İngiliz kulübünün bonservisiyle birlikte gönderme kararı aldığı Giovani Lo Celso'nun yeni adresi Türkiye Süper Ligi olabilir. İngiliz basınından gelen bilgiye göre; yıldız oyuncu, menajerler vasıtasıyla Beşiktaş'a önerildi. Yeni sezonda hücum hattını güçlendirmek isteyen siyah beyazlı ekip de Lo Celso transferine sıcak bakıyor. Bu sebeple bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu vurgu yapıldı.

Oyuncunun da Tottenham defterini kapatmak istediği, bu sebeple çeşitli kulüplerle de görüşme yaptığına vurgu yapıldı.

HÜCUM HATTINDA BİRÇOK MEVKİDE FORMA GİYEBİLİYOR

Yeni sezonda Van Bronckhorst önderliğinde çıkışa geçmek isteyen Beşiktaş, Giovani Lo Celso ile birlikte hücum hattına önemli bir takviye yapmak istiyor. Kariyerinde PSG, Real Betis, Villarreal ve Tottenham gibi takımlarda forma giyen Arjantinli futbolcu birçok mevkide oynayabiliyor. Genellikle on numara pozisyonunda kullanılan 28 yaşındaki isim, sağ ve sol kanat, bununla birlikte merkez orta sahada da zaman zaman görev alabiliyor.

Giovani Lo Celso transferinin gerçekleşmesi durumunda Beşiktaş'ın elini önemli ölçüde güçlendirmesi bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan yıldız futbolcu, bu sezon Premier Lig'de 22 maça çıktı, 2 gol ve 2 asist kaydetmeyi başardı.

www.aksam.com.tr