Ve takımın yeni on numarası Arda Güler! 1+1 yıllık anlaşmayı resmen duyurdular...

Real Madrid'de sürpriz bir Arda Güler gelişmesi yaşanıyor. Avrupa'da birçok kulübün radarında olan genç yıldız için yeni bir talip çıktı. İşte Arda Güler haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Arda Güler, sakatlıklarla başladığı Real Madrid kariyerinde son haftalarda bulduğu şansları büyük bir verimlilikle değerlendirdi. Genç futbolcu, hücuma yetenekli bir ayak arayan her takımın ilgi odağı olmayı başardı. Bu takımlardan biri ve en isteklisi ise bir başka La Liga ekibi Getafe oldu.

GETAFE, ARDA GÜLER'E RESMEN TALİP

Getafe, Arda Güler'i kadrosuna katmak istiyor. İngiliz basınında yer alan haberde; Takımın yıldızı Mason Greenwood'u elinde tutamayan İspanyol ekibini, rotayı Arda Güler'e çevirdiğini belirtti. Haberin detaylarında milli futbolcu için Real Madrid'e 1+1 yıllık kiralama teklifi sunulacağı aktarıldı.

REAL MADRID AYRILIĞA SICAK BAKMIYOR

Real Madrid cephesi, Arda Güler'in takımdan ayrılmasına sıcak bakmıyor. Eflatun beyazlılar, son dönemde büyük bir çıkış yakalayan 19 yaşındaki futbolcunun gelecek sezon daha fazla süre almasını istiyor. Buna karşın İspanyol basını, özellikle Kylian Mbappe transferinin ardından hücum hattında oluşan yoğunluğun Güler'in gelişimini olumsuz etkilememesi için kiralama seçeneğinin değerlendirilmesi gerektiğini belirtiliyor.

440 DAKİKADA 6 GOL

Sezonun önemli bir kısmını sakat veya hazır olmadığı gerekçesiyle forma giyemeden geçiren Arda Güler, son haftalarda bulduğu şansları iyi değerlendirdi. Milli futbolcu, 440 dakika süre aldığı eflatun beyazlı formayla 6 gol atma başarısı gösterdi.

www.aksam.com.tr