Ve takımın yeni kalecisi Manuel Neuer! Transferi bizzat kendisi açıkladı: Herkes ters köşe oldu

Manuel Neuer, 13 yıldır sürdürdüğü Bayern Münih kariyerine veda ediyor. 38 yaşındaki kaleci yeni adresini bizzat kendisi açıkladı. İşte Manuel Neuer gelişmesinin detayları…

www.aksam.com.tr

Manuel Neuer, 2011 yılında imza attığı Bayern Münih'ten ayrılmaya hazırlanıyor. Bavyera ekibinde 2 Şampiyonlar Ligi olmak üzere birçok başarı yakalayan ve otoritelere göre adını tarihin en iyi kalecileri arasına yazdırmayı başaran Neuer, kariyerinin son senelerini sürpriz bir ligde geçirme kararı aldı.

MANUEL NEUER MLS YOLCUSU

38 yaşındaki kaleci Manuel Neuer, kariyerine MLS'te devam edecek. Alman basınına konuşan yıldız file bekçisi, futbol hayatınını son yıllarını Amerika'da geçiren eski takım arkadaşı Bastian Schweinsteiger'den bilgi aldığını ve son durağının MLS olacağını söyledi.

KATAR VE SUUDİ ARABİSTAN SEÇENEK DEĞİL

Konuşmasının devamında Suudi Arabistan ve Katar seçeneğine de değinen Manuel Neuer, oyunculara verilen astronomik tekliflere rağmen iki ligin de seçenekleri arasında olmayacağını dile getirdi. Almanya Milli Takımı formasıyla EURO 2024'te boy gösteren efsane eldivenin turnuva sonrası MLS kulüpleriyle masaya oturması bekleniyor.

SEZON RAKAMLARI

Bu sezon Bayern Münih formasıyla 33 maçta kaleyi koruyan Manuel Neuer, bu karşılaşmaların 11'inde kalesini gole kapamayı başardı. Alman file bekçisi kalan mücadelelerde ise kalesinde gördüğü 43 gole engel olamadı.

www.aksam.com.tr