Ve takımın yeni kalecisi Altay Bayındır oldu! Süper Lig'de yılın transferi: 3 yıllığına hayırlı olsun

Ada'da Manchester United forması giyen Altay Bayındır için yeni bir transfer gelişmesi yaşandı. Milli eldivenin, Manchester ekibinde kariyeri kısa sürdü. İşte Altay Bayındır haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

İngiltere Premier Lig'in en büyük ve dünyanın en büyük ilk üç kulübü arasında gösterilen Manchester United'da forma giyen Altay Bayındır'ın kırmızılılarda hikayesi sona eriyor. Geçtiğimiz sezonun başında Fenerbahçe'den ayrılarak Ada ekibine imza atan başarılı file bekçisi tekrardan Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor.

ALTAY BAYINDIR, BEŞİKTAŞ İLE SÖZ KESTİ

Süper Lig devi Fenerbahçe'de tam dört sezon forma giydikten sonra Manchester United'a transfer olarak dikkatleri üzerime çeken Altay Bayındır, Türkiye'ye dönüyor. İngiliz basınında yer alan habere göre; Beşiktaş, milli file bekçisi için Manchester United ile anlaşmaya vardı. İki ekibin, Avrupa Şampiyonası'nın ardından transfere resmiyet kazandıracağı kaydedildi.

ANLAŞMA 3 YILLIK

Altay Bayındır için çıkan haberin detaylarında iki kulüp arasındaki anlaşmanın detaylarına da yer verildi. İngilizler, Beşiktaş'ın Manchester'a net 5 milyon euro bonservis bedeli ve şarta bağlı olmak üzere 3 milyon euro başarı bonusu içeren bir teklif yaptığı ve bu teklifin kabul edildiğini belirtti. Siyah-beyazlıların, Altay ile de 3 yıllık sözleşme imzalayacağı bilgisini paylaştı.

MANCHESTER RAKAMLARI

Milli kaleci geride bıraktığımız sezon Manchester United ile sadece 1 maçta süre bulabilmişti. 26 yaşındaki eldiven, bu mücadelede kalesinde 2 görmüştü.

Altay Bayındır'ın güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

www.aksam.com.tr