Ve takımın yeni kalecisi Altay Bayındır! 4 yıllığına hayırlı uğurlu olsun...

Altay Bayındır için Manchester United hikayesi sona eriyor. Sezon sonu İngiliz ekibinden ayrılmaya hazırlanan milli file bekçisi Altay Bayındır'ın merakla beklenen yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

2023'ün yazında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, İngiltere'de aradığını bulamadı. Fazla süre alamadığı İngiliz devinden ayrılmaya hazırlanan Altay Bayındır'ın yeni adresi belli oldu.

ALTAY BAYINDIR, İNGİLTERE'DEN AYRILIYOR

Fenerbahçe'deki performansıyla beğeni toplayan ve 2023'ün yazında 5 milyon euro bonservis bedeliyle Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, İngiltere'de aradığını bulamadı. Erik ten Hag yönetiminde fazla süre alamayan 26 yaşındaki milli file bekçisi sezon sonunda takımdan ayrılarak daha fazla süre alabileceği bir takıma gitmeye hazırlanıyor.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Manchester United'dan ayrılmaya hazırlanan Altay Bayındır'ın yeni durağı İskoçya olacak. Celtic, futbolu bırakan Joe Hart'ın yerine kadrosuna Altay Bayındır'ı katmaya hazırlanıyor. İskoç ekibi, 26 yaşındaki file bekçisi ile 4 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Altay Bayındır, bu sezon Manchester United'da 46 maçın kadrosunda yer aldı ancak bunların yalnızca 1'inde forma şansı aldı. Yalnızca 90 dakika süre alan 26 yaşındaki kaleci, kalesinde 2 gol gördü.