Ve takımın yeni golcüsü Wout Weghorst oldu! 3 yıllık anlaşma hayırlı olsun

Wout Weghorst transferi resmen bitti. Ülkesi Hollanda ile EURO 2024'te mücadele eden tecrübeli golcü, turnuvanın ardından resmi imzayı atıyor. İşte Wout Weghorst transferinin detayları ve oyuncunun yeni adresi...

EURO 2024'te A Milli Takım'ımız, çeyrek final karşılaşmasında Hollanda ile karşı karşıya geldi. Milliler rakibine 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda ederken, maçın en dikkat çeken performanslarından birisi de sonradan oyuna dahil olan Wout Weghorst'tan geldi. İkinci yarıda oyuna girmesinin ardından savunmamızı bir hayli zorlayan tecrübeli futbolcu, transferin de gözdesi durumunda.

Yaz aylarında turnuvanın ardından Wout Weghorst, yeni takımına imzayı atacak. Yıldız futbolcu için devrede birçok kulüp var. Ancak 31 yaşındaki santrforun tercihi belli oldu.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

WOUT WEGHORST İMZAYI ATIYOR!

Bir dönem Süper Lig'de Beşiktaş forması giyen Wout Weghorst, Manchester United'ın devreye girmesinin ardından Türkiye'ye veda etmişti. Kısa sürelik Beşiktaş macerasında büyük beğeni toplayan tecrübeli futbolcunun Türkiye'ye geri dönmesi gündeme gelmişti. Kendisine yöneltilen Beşiktaş ve Türkiye sorularını yanıtlayan Wout Weghorst, "Türkiye'de inanılmaz güzel zaman geçirdim ve Manchester United'dan bana teklif geldi. Buna hayır diyemezdim. Beşiktaş bana bu şansı verdiği için çok mutluyum. Beşiktaş'ta sadece pozitif ve minnet dolu anılarım var. Beşiktaş ve Türkiye için her zaman düşüncem olabilir. Geleceğin ne getireceğini bilemeyiz" demişti.

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU!

İngiliz basını, Burnley ile sözleşmesi devam eden Wout Weghorst'un yeni durağını açıkladı. Gelen bilgilere göre, oyuncunun ülkesi Hollanda'dan iki ekip Ajax ve Twente, bu transferde yarışa girdi. İngilizler, tecrübeli futbolcunun yeni durağının Hollanda olacağını ve Ajax'ın bu transferde büyük mesafe kat ettiğini duyurdu. Gelen bilgiler, yıldız oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacağı yönünde.

Turnuvanın ardından Wout Weghorst için resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

www.aksam.com.tr