Ve takımın yeni golcüsü Romelu Lukaku oldu! Yüzyılın transferi: 3 yıllığına hayırlı olsun

Romelu Lukaku için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Roma'dan sonraki adresi merak konusu olan ve adı Süper Lig devleriyle anılan yıldız golcü Romelu Lukaku'nun yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Bu sezonu Roma'da kiralık olarak geçiren ve adı Süper Lig devleriyle de gündeme gelen Romelu Lukaku için sıcak bir gelişme yaşandı. Yeni adresi merak konusu olan Romelu Lukaku'nun yeni takımı belli oldu.

ROMELU LUKAKU İÇİN SÜPER LİG İDDİALARI VARDI

Bu sezonu kiralık olarak Serie A takımlarından Roma'da geçiren ve sezon sonu bonservisini elinde bulunduran Chelsea'ye dönecek olan Romelu Lukaku için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Belçikalı golcü, son dönemde özellikle Süper Lig devleri Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile gündeme gelmişti.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

İtalya basınında yer alan habere göre; Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr, geçtiğimiz yaz da istediği Romelu Lukaku'nun transferini önümüzdeki yaz bitirmeyi hedefliyor. Arap ekibi ile Chelsea anlaşmaya çok yakın. Transferin 30-40 milyon euro civarında bir bonservisle gerçekleşmesi bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Romelu Lukaku, bu sezon Roma formasıyla şu ana kadar 47 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 45'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3907 dakika sahada kalan 31 yaşındaki golcü, 21 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.