Ve takımın yeni golcüsü Romelu Lukaku oldu! Yüzyılın transferi: 2 yıllığına hayırlı olsun

Chelsea'nin dünya yıldızı golcüsü Romelu Lukaku için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Londra ekibinde geleceği merak konusu olan Romelu Lukaku'nun yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Geçtiğimiz sezonu Roma'da kiralık olarak geçiren ve bonservisi Premier Lig devi Chelsea'de bulunan Romelu Lukaku'nun uzun zamandır mavililerden ayrılacağı konuşuluyordu. Süper Lig devleriyle de adı anılan Belçikalı golcü, Fransa'ya transfer oluyor.

ROMELU LUKAKU, PARIS SAINT-GERMAIN'E GİDİYOR

Roma'da kiralık sözleşmesi bittikten sonra Chelsea'ye dönen Romelu Lukaku'nun yeni adresi netleşti. Fransız basınında yer alan habere göre; Mbappe ile yollarını ayıran Paris Saint-Germain, Romelu Lukaku'yu transfer etmek için Chelsea ile büyük ölçüde anlaştı. İki ekibin transferde son aşamada olduğu ve PSG'nin Lukaku ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

ROMA RAKAMLARI

Romelu Lukaku, kiralık olarak formasını giydiği Roma'da tüm kulvarlarda 47 resmi maça çıktı. 31 yaşındaki santrfor oyuncusu, bu mücadelelerde 21 gol ve 4 asist ile takımının skor yükünü sırtlayan isim olmuştu.

1.91 boyundaki golcü oyuncunun güncel piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösteriliyor.

www.aksam.com.tr