Ve takımın yeni golcüsü Rey Manaj! Yılın transferi: 2+1 yıllığına bitti bu iş

Rey Manaj için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz sezon performansıyla lige damga vuran ve Süper Lig devleriyle adı gündeme gelen yıldız golcü Rey Manaj'ın yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Sivasspor'da forma giyen Rey Manaj için sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Performansıyla büyük beğeni toplayan ve transferin gözdesi olan yıldız golcü Rey Manaj'ın merakla beklenen yeni adresi belli oldu.

REY MANAJ, SÜPER LİG'E DAMGA VURDU

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in en çok konuşulan ismi de Rey Manaj oldu. Sivasspor formasıyla sergilediği performansla büyük ses getiren 27 yaşındaki yıldız golcü, gol krallığı yarışında 3. sırada yer aldı. Transferin gözdesi olan yıldız golcünün adı Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile de gündeme geldi.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Rey Manaj'ın merakla beklenen yeni adresi belli oldu. İtalya basınında yer alan habere göre; Serie A ekiplerinden Lazio, Sivasspor'da forma giyen 27 yaşındaki golcüyü kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Çizme ekibi, 2+1 yıllık sözleşme imzalamayı planladığı yıldız golcünün transferi için 15 milyon euroyu gözden çıkardı.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Sivasspor formasıyla 36 resmi maça çıkan Rey Manaj, bu karşılaşmaların 29'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 2612 dakika sahada kalan 27 yaşındaki yıldız golcü, 22 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.