Ve takımın yeni golcüsü Rey Manaj! Transfer resmen duyuruldu...

Sivasspor'da sürpriz Rey Manaj gelişmesi yaşanıyor. Bu sezon performansıyla dikkatleri üzerine çeken yıldız golcüye yeni bir talip çıktı. İşte Rey Manaj haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Rey Manaj, yaz aylarında bedelsiz olarak geldiği Sivasspor'da sezona damga vuran isimlerden biri oldu. Attığı gollerle takımının ligi 7. sırada bitirmesinde önemli bir pay sahibi olan başarılı golcü, Avrupa kulüplerinin dikkatinden kaçmadı.

REY MANAJ YENİDEN SERİE A'YA

Daha önce İtalya'da Inter, Pisa ve Spezia formaları giyen Rey Manaj, bir kez daha Çizme'nin yolunu tutmaya hazırlanıyor. İtalya basınında yer alan haberde; Gelecek sezon Serie A'da mücadele edecek Como'nun Arnavut golcüyü kadrosuna katacağını aktardı. Manaj'ın da bu transfere sıcak baktığı haberin detayları arasında yer aldı.

SÜPER LİG EKİPLERİ DE TAKİPTEYDİ

Süper Lig'in devleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş da Rey Manaj'ın durumunu yakından takip ediyordu. Sivasspor'un Arnavut golcü için istediği yüksek bonservis bedeli, İstanbul ekiplerinin transferden vazgeçmesine neden oldu.

BU SEZON 25 GOL KATKISI

Rey Manaj, bu sezon Sivasspor formasıyla 36 maçta görev aldı. 27 yaşındaki golcü, bu karşılaşmalarda gol ve asistlik performans sergiledi.

www.aksam.com.tr