Ve takımın yeni golcüsü Rey Manaj! Tarihe geçen bonservisle transfer resmen duyuruldu

Rey Manaj, Sivasspor'da geçirdiği başarılı sezonun ardından ilgi odağı olmaya devam ediyor. Süper Lig devlerinin de radarında olan Arnavut golcü, kariyerine İtalya'da devam etmeye hazırlanıyor. Rey Manaj, takımına rekor bir bonservis kazandıracak. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Bülent Uygun'un gelişiyle yükselişe geçen ve sezonu 7. sırada bitirmeyi başaran Sivasspor'da sezona damga vuran isim Rey Manaj olmuştu. Güçlü fiziği ve sert şutlarıyla rakip defansı ve kalecisi için büyük tehlike oluşturan 27 yaşındaki forvet için bir kez daha İtalya kapıları açıldı.

LAZIO, REY MANAJ TRANSFERİNİ BİTİRİYOR

Serie A ekiplerinden Lazio, Rey Manaj'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İtalyan basınında yer alan haberde; Gelecek sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edecek başkent ekibinin golcü transferi için Rey Manaj'ı hedef olarak belirlediğini aktardı. Arnavut golcünün de yeniden İtalya'da forma giymeye sıcak baktığı haberin detayları arasında yer aldı.

BONSERVİSİYLE REKOR KIRACAK

Lazio'nun, Rey Manaj'ı kadrosuna katmak için 15 milyon euro bedeli gözden çıkardığı belirtildi. 27 yaşındaki santrfor, bu transferin gerçekleşmesi halinde Sivasspor'a tarihinde en çok bonservis kazandıran oyuncu olacak.

25 GOL KATKISI

Rey Manaj, bu sezon Sivasspor formasıyla 36 maçta 2612 dakika sahada kaldı. Yıldız golcü bu süre içinde takımı adına skora 22 gol ve 3 asist ile katkı sağladı.

www.aksam.com.tr