Ve takımın yeni golcüsü Cenk Tosun! Transferi resmen duyurdular

Cenk Tosun, sezonun sona ermesiyle birlikte Beşiktaş formasına veda etti. Siyah beyazlılarla sözleşme yenilemeyen tecrübeli golcünün yeni adresi ise belli oldu. Cenk Tosun, kariyerine Süper Lig'de devam edecek. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Bu sezon Beşiktaş adına kötü geçen sezonda beklenen performansı veremeyen isimlerden olan Cenk Tosun, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlılarla sözleşme yenileme konusunda anlaşma sağlayamayan milli futbolcu, Süper Lig'in yeni ekibiyle gollerin devam edecek.

CENK TOSUN EYÜPSPOR'A DOĞRU

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, Cenk Tosun'u kadrosuna katmak için gün sayıyor. Gelen bilgilere göre; Süper Lig'e yükseldiği ilk sezonda iddialı bir kadro kurarak beklentilerin üstüne çıkmayı amaçlayan İstanbul ekibi, forvet transferinde tercihini Cenk Tosun'dan yana kullanma kararı aldı. 32 yaşındaki santrforun da şehirdeki düzenini bozmamak adına bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.

YURT DIŞINDAN DA TEKLİFLER VAR

Cenk Tosun'a Eyüpspor'un yanı sıra Avrupa'nın çeşitli liglerinden ve MLS'ten de teklif olduğu biliniyor. Milli oyuncunun gelen teklifleri EURO 2024 sonrası değerlendirmesi bekleniyor.

SEZON KARNESİ

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 47 maçta forma giyen Cenk Tosun, rakip filelere 11 gol bırakırken, takım arkadaşlarını da 8 kez golle buluşturmayı başardı.

www.aksam.com.tr