Ve takımın yeni forveti Mbaye Diagne oldu! Transfer hayırlı uğurlu olsun

Fatih Karagümrük ile sözleşmesi biten Mbaye Diagne için Süper Lig devi resmen devreye girdi! Bu sezon attığı gollerle lige damga vuran Mbaye Diagne adım adım Süper Lig ekibine yaklaşıyor. İşte detaylar...

Fatih Karagümrük ile sözleşme uzatmayan ve kulüpten ayrılan Mbaye Diagne için Süper Lig devi kolları sıvadı. Trabzonspor bu sezon hücum hattını yenilemek isterken gözünü Mbaye Diagne'ye dikti.

TRABZONSPOR'DAN MBAYE DİAGNE OPERASYONU

Trabzonspor bu sezon hücum bölgesinde adeta hayal kırıklığı yarattı! İleri hattı komple yenileme hazırlığı içinde olan Trabzonspor, gözünü Mbaye Diagne'ye dikti. Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica'nın da beğendiği hücum oyuncusu için girişimler hızlanacak.

MBAYE DİAGNE: TÜRKİYE'DE KALACAĞIM

Vavacars Fatih Karagümrük'ün Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup ettiği maçtan sonra konuşan Senegalli santrfor, "Kontratım bitiyor ve buradan ayrılıyorum. Avrupa'ya da açığım; ancak burayı çok seviyorum ve büyük ihtimalle Türkiye'de kalacağım" ifadelerini kullanmıştı.

GOLDEN SONRA SEVİNMEMİŞTİ

Diagne, Trabzonspor'a karşı kaydettiği golün ardından sevinmemişti. Bordo mavililerin transfer gündeminde olan oyuncunun bu davranışı dikkat çekmişti.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Mbaye Diagne, bu sezon Spor Toto Süper Ligde başarılı bir performans ortaya koydu. Senegalli golcü, 33 maçta 23 gol atıp 6 da gol pası verdi.