Ve Süper Lig'de yüzyılın transferi Joao Felix! Lig asıl şimdi başlıyor

Atletico Madrid'in Portekizli yıldızı Joao Felix takımından ayrılmaya hazırlanıyor. 23 yaşındaki oyuncuya Süper Lig devi talip oldu. Madrid ekibi Joao Felix için şartlarını sundu. İşte detaylar...

Süper Lig'de transfer yarışı hız kesmiyor. Kadrosuna önemli isimleri katan Galatasaray bu kez de Atletico Madrid forması giyen Joao Felix'e talip oldu. Sarı kırmızılılar oyuncu için resmi girişimlere başlamaya hazırlanırken 23 yaşındaki oyuncunun mali şartları da belli oldu.

JOAO FELİX İÇİN 10 MİLYON EURO

Sabah'ın aktardığı haberde Madrid ekibi Joao Felix için 10 milyon euro kiralama bedeli istiyor. Portekizli futbolcu da maaş olarak yılllık 10 milyon euro beklentisi içinde. Galatasaray, Atletico Madrid ve oyuncuyu ikna etmek istiyor. İki taraf için de pazarlıklar sürüyor. Joao Felix gelecek sezon Madrid ekibinde forma giymeyecek. Oyuncunun en güçlü talibi ise Galatasaray.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Sezona Atletico Madrid'de başlayan Felix, ilk yarıda 20 maça çıktı. 5 gol 3 asistlik performans gösteren 23 yaşındaki futbolcu devre arası transfer döneminde Chelsea'nin yolunu tuttu. Felix, İngiliz ekibinde de 20 maça çıkarken 4 gollük performans gösterdi.