Ve Süper Lig'de yüzyılın bombası Joao Felix! Dünya bu transferi konuşuyor

Joao Felix transferinde mutlu sona ulaşıldı. Portekizli dünya yıldızı futbolcu, takımın yeni golcüsü oluyor. İşte Joao Felix cephesinde yaşanan o gelişme ve transferde son durum...

Transferde hareketli günler yaşanıyor. Kulüpler, sezon öncesinde kadrolarına katacakları yıldız futbolcular için çalışmalarına hız verdi. Gündemde ise çok önemli isimler var. O futbolculardan birisi de Portekizli yıldız Joao Felix.

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Barcelona'da geçiren yıldız futbolcu, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte kulübü Atletico Madrid'e geri döndü. Atletico'nun oyuncuyu kadroda düşünmemesi sebebiyle satış listesine koyduğu öğrenildi. Bu gelişmenin ardından Joao Felix transferi için birçok kulüp devreye girmişti.

Ancak Süper Lig devi, devleri geride bırakarak bu transferi bitirmeye oldukça yaklaştı.

JOAO FELIX İÇİN KARAR ÇIKTI!

Geçtiğimiz sezonu Barcelona'da geçiren yıldız futbolcu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte kulübü Atletico Madrid'e dönen Joao Felix için karar çıktı. İspanyollar, Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin oyuncuyla görüştüğü ve onu kadroda düşünmediğini söylediğini duyurdu.

Simeone'nin bu kararı sonrası Joao Felix'in menajeri harekete geçti.

RESMEN GELİYOR!

İspanyol basını, Joao Felix cephesinde yaşanan transfer gelişmesini okuyucularına aktardı. Transferde birçok kulüple görüşen Joao Felix cephesi için eski kulübü Barcelona, yaşadığı mali zorluklar da sebebiyle risk almayı düşünmüyor. İspanyol basını, Barça'nın oyuncuyu istediği ancak mali anlamda bu transferi karşılayamayacağını ifade etti.

Bu sebeple Barcelona ihtimalinin oldukça düşük olduğu belirtildi.

ZORLU RAKİPLERİ GERİDE BIRAKTI

İspanya ve İngiliz kaynaklı çıkan haberlerde, bu transferde Süper Lig devi Fenerbahçe'nin büyük mesafe kat ettiği bilgisine yer verildi. Özellikle teknik direktör Jose Mourinho sebebiyle sarı lacivertliler büyük bir avantaja sahip.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

Öte yandan transferde devrede olduğu iddia edilen Benfica cephesi ise oyuncu için bir girişimde bulunmama kararı aldı. Adaylardan Suudi kulüplerini Joao Felix geri çevirdi. Geriye Fenerbahçe'nin en ciddi rakibi olarak İngiliz ekibi Aston Villa kalmış durumda. Sarı lacivertliler Mourinho faktörüyle birlikte oyuncuyu mali anlamda da ikna edebilirse bu transferi bitirebilir.

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan Joao Felix, daha önce Benfica, Atletico Madrid, Chelsea ve Barcelona formaları giydi.

www.aksam.com.tr