Ve Süper Lig'de yılın transferi Yusuf Yazıcı! Devre arası Türkiye'ye geliyor

Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı için yeniden Türkiye iddiası gündeme bomba gibi düştü. Sezon sonu Lille ile olan sözleşmesi sona erecek Yusuf Yazıcı'nın devre arasında Süper Lig'e dönebileceği belirtildi. İşte detaylar...

Fransa Ligue 1'de Lille forması giyen Yusuf Yazıcı devre arasında Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. Fotomaç'ın haberine göre, Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ve yardımcısı Burak Yılmaz'ın Yusuf Yazıcı'yı ikna etmek için girişimlerde olduğu belirtildi.

YUSUF YAZICI SESLERİ

Beşiktaş 10 numara pozisyonu için kadrosuna önemli bir yıldız katmak istiyor. Siyah beyazlılar Yusuf Yazıcı için devre arasında Lille'in kapısını çalacak. Milli yıldızı ise Şenol Güneş ve Burak Yılmaz ikna edecek. Yusuf Yazıcı'nın yerli oyuncu olması da Beşiktaş'ın transferde ısrarcı olması için en büyük etkenlerden birisi.

YUSUF YAZICI'NIN İSTATİSTİKLERİ

Geçtiğimiz sezonu Trabzonspor'da kiralık olarak geçiren Yusuf Yazıcı bu sezon kulübü Lille'e geri döndü. Fransız kulübünde bu sezon 9 maça çıkan Yusuf, 4 kez ilk 11'de şans buldu. Milli futbolcu, bu karşılaşmalarda 2 gol atmayı başardı.