Ve Süper Lig'de yılın transferi Thomas Partey! Galatasaray'a 50 milyonluk dünya yıldızı...

Süper Lig devi Galatasaray'ın orta saha listesindeki Thomas Partey cephesinde flaş bir gelişme var. İşte Sarı kırmızılıların transfer için tüm şartları zorladığı Thomas Partey gelişmesi..

FATİH BURAK YILDIRIM

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da devre arası transfer dönemi bir hayli hareketli geçecek. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 3. sırada tamamlayan sarı kırmızılı ekipte gözler bir yandan da Avrupa Ligi'ne çevrilmiş durumda. Aslan, bu sezon bu kupayı bir kez daha müzesine götürmeyi hedefliyor. Bu sebeple ocak ayında takımın eksik bölgelerine yıldız transferlerin yapılması bekleniyor. Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda Galatasaray'ın birinci önceliği orta saha bölgesi.

GALATASARAY'DAN THOMAS PARTEY HAMLESİ!

Sarı kırmızılılar, Arsenal'da kadroda düşünülmeyen ve devre arasında takımdan ayrılması kesinleşen Thomas Partey için tüm şartları zorluyor. Teknik direktör Okan Buruk'un ısrarla istediği 30 yaşındaki orta sahanın transferinde ise önemli bir gelişme yaşandı. Oyuncuya daha önce Juventus'un da talip olduğu öğrenilmişti. İtalyan basını ise o gelişmeyi resmen duyurdu.

ASLAN TRANSFERDE SONA YAKLAŞTI

İtalyan basınının aktardığı bilgiye göre Galatasaray, Thomas Partey transferinde büyük bir mesafe kat etti. Haberin detayında Juventus'un Ganalı futbolcuyu istiyorsa elini çabuk tutması gerektiği, aksi takdirde oyuncunun Galatasaray'a transferinin an meselesi olduğu duyuruldu. Bu sezon yaşadığı sakatlık sebebiyle Premier Lig'de yalnızca 4 maça çıkabilen Partey'in, ocak ayından itibaren tam kondisyonuna ulaşması bekleniyor.

www.aksam.com.tr | Fatih Burak Yıldırım