Ve Süper Lig'de yılın transferi Emre Mor! 1 yıllık sözleşmeye imzayı atıyor

Emre Mor transferi resmen bitti! Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun gözden çıkardığı milli futbolcu, yeni adresine imzayı atıyor. İşte Emre Mor transferinin detayları ve yıldız oyuncunun yeni durağı...

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala yaz transfer dönemi hareketliliği de hız kazandı. Süper Lig ekipleri, kadrolarını önemli futbolcularla güçlendirmeye devam ediyor. Gelecek sezon teknik direktör Jose Mourinho önderliğinde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de yapılan hamleler kadar gözler bir yandan da takımdan ayrılacaklara çevrildi.

Sezon başı kampında Mourinho'nun gözüne girmeyi başaramayan Emre Mor ile yollar ayrılıyor. Milli futbolcunun yeni durağı ise belli oldu.

VE EMRE MOR İMZAYI ATIYOR!

Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki futbolcusu Emre Mor, sözleşmesinin son yılına girerken sarı lacivertli kulüp tarafından gözden çıkarıldı. Mourinho'nun planları arasında olmayan milli oyuncu ile yolların ayrılması kararı alınmıştı. Bu gelişmenin ardından Süper Lig'den birçok kulüp, Emre Mor transferi için gaza bastı. Bu transferde mutlu sona ulaşmayı başaran ekip ise Eyüpspor oldu.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

Ligin yeni ekibi Eyüpspor, ses getirecek bir transfere imza atmak üzere. İstanbul ekibi, oyuncunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmelerde, tarafların el sıkıştığı bilgisi de aktarıldı.

TRANSFER DETAYLARI DA ORTAYA ÇIKTI!

Eyüpspor ile Fenerbahçe arasında yapılan görüşmelerde sarı lacivertli kulüp, oyuncuyu Eyüpspor'a sezon sonuna kadar kiralama kararı aldı. Ayrıca Emre Mor da Eyüpspor forması giymeye sıcak bakıyor. Emre Mor'un menajerinin Eyüpspor tesislerini gezdiği ve burada yapılan görüşmelerden olumlu sonuçla ayrıldığı da ortaya çıkmıştı.

Kısa süre içerisinde bu transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Fenerbahçe kariyeri boyunca sarı lacivertli formayla 49 maça çıkan Emre Mor, 6 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.

www.aksam.com.tr