Ve Süper Lig'de yılın transferi Caner Erkin! 1 yıllığına imzayı atıyor

Eyüpspor ile sözleşmesi sona eren Caner Erkin için yeni bir gelişme yaşandı. Geleceği belirsizliğini koruyan Caner Erkin kararını verdi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Ali Rıza Solmaz

Tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Eyüpspor'da bu başarının en büyük paylarından birine sahip olan Caner Erkin, eflatun-sarılılarda sözleşmesinin sonuna geldi. Futbolu bırakacağı iddia edilen 36 yaşındaki oyuncu, herkesi ters köşe yapacak bir imzaya hazırlanıyor.

CANER ERKİN, EYÜPSPOR'LA 1 SENELİK İMZALIYOR

Son olarak Emre Akbaba'yı kadrosuna katan Eyüpspor, bu kez transfere imza atıyor. Takımın tecrübeli oyuncusu Caner Erkin ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varıldığı öğrenildi. İki tarafın kısa bir sürede resmi sözleşmeyi imzalayacağı ve anlaşmanın 1 sezonluk olduğu kaydedildi.

TECRÜBESİNDEN FAYDALANILMASI PLANLANIYOR

Eyüpspor'un 36 yaşındaki oyuncu ile sözleşme imzalamasının altında yatan en büyük etkenin ilk kez çıkılan Süper Lig'de tecrübeli oyuncularla kümede kalma hedefine ulaşmak istemesi olduğu belirtildi. İstanbul ekibinin kadrosunda daha önce Süper Lig'in büyük takımlarında forma giyen Umut Meraş, Dorukhan Toköz ve Fredrik Midtsjø gibi oyuncular bulunuyor.

EYÜPSPOR RAKAMLARI

Caner Erkin, Eyüpspor formasıyla 26 resmi maçta 2087 dakika süre buldu. Başarılı oyuncu, bu mücadelelerde 8 gol ve 7 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr