Ve Süper Lig'de Victor Moses sürprizi! Resmen geri dönüyor

Victor Moses yeniden Süper Lig'e geri dönüyor. Daha önce ligimizde Fenerbahçe forması da giyen Nijeryalı futbolcu için gerçekleştirilen transfer görüşmesi ortaya çıktı. İşte Victor Moses cephesinde yaşanan transfer gelişmesi...

Yaz transfer döneminde hareketlilik sürüyor. Dünya liglerinde olduğu gibi Süper Lig'de de kulüpler, transfere ağırlık verdi. Türk kulüpleri, kadrolarına katacakları yıldız futbolcular için gaza bastı. Gündeme ise oldukça sürpriz bir isim geldi.

VICTOR MOSES SÜRPRİZİ DUYURULDU!

Kariyerinde Chelsea, Liverpool ve Inter gibi takımlara transfer olan ve 2019/2020 yıllarında ligimizde Fenerbahçe forması da giyen Victor Moses, yeniden Türkiye'ye dönüyor. Geçtiğimiz sezonu Spartak Moskova'da geçiren Nijeryalı futbolcu, buradaki sözleşmesinin sona ermesinin ardından kulüpsüz durumdaydı. Moses'ın ülkesi Nijerya bası tarafından yaşanan transfer gelişmesi duyuruldu.

SÜPER LİG'E GERİ DÖNÜYOR

Nijerya basınının aktardığı bilgiye göre; Victor Moses'ın menajeri, Spartak Moskova macerası sonrası çeşitli Rus kulüpleriyle görüşme gerçekleştirdi. Öte yandan 33 yaşındaki oyuncunun menajeri, bir yandan Süper Lig'den birden fazla kulüple de görüşme halinde. Oyuncuya Türkiye'den ciddi bir ilginin olduğu ve birden fazla kulübün bu transfer için masada olduğu bilgisi paylaşıldı.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

33 yaşındaki tecrübeli kanat oyuncusunun geleceğine ilişkin kararı kısa süre içerisinde vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de kiralık olarak geçirdiği dönemde 23 maça çıkan Victor Moses, 5 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti.

www.aksam.com.tr