Ve Süper Lig ekibinin yeni yıldızı Serdar Gürler! Hayırlı uğurlu olsun...

Serdar Gürler'in yeni adresi için sürpriz bir gelişme yaşandı. Başakşehir'de bu sezon beklentilerin uzağında kalan tecrübeli sol kanat Serdar Gürler için Süper Lig ekibi kolları sıvadı. İşte detaylar...

Başakşehir'de bu sezon isteneni veremeyen Serdar Gürler'in yeni adresi belli oluyor. Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, turuncu-lacivertlilerde forma giyen Serdar Gürler için kolları sıvadı.

SERDAR GÜRLER, BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

2021-22 sezonunun ara transfer döneminde Konyaspor'dan Başakşehir'e transfer olan Serdar Gürler, İrfan Can Kahveci'nin yerini tam olarak dolduramasa da performansıyla beğeni toplamıştı. Ancak bu sezon beklentilerin uzağında kalan 32 yaşındaki sol kanatın takımdan ayrılma ihtimali yükseldi.

SÜPER LİG EKİBİ İŞİ BİTİRİYOR

Sabah'ın haberine göre; Serdar Gürler için Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü devreye girdi. Başkent ekibinde teknik direktör Emre Belözoğlu, eski öğrencisini kadrosunda görmek istiyor. Sarı-lacivertliler, bu transferi bitirmek için girişimlerini sürdürüyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Serdar Gürler, bu sezon Başakşehir formasıyla şu ana kadar 17 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 11'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1000 dakika sahada kalan 32 yaşındaki sol kanat oyuncusu, yalnızca 1 golle skora etki edebildi.