Ve Süper Lig devinin yeni teknik direktörü Erol Bulut! Hayırlı uğurlu olsun

İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City'nin teknik direktörlüğünü yapan Erol Bulut, Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Kulübüyle sözleşmesi sona eren başarılı çalıştırıcı, kararını ülkesine dönmekten yana kullandı. Erol Bulut, İstanbul ekibiyle yeni bir sayfa açacak. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Erol Bulut, Süper Lig'de son olarak Gaziantep FK'deki görevinden ayrılmasından sonra, geçtiğimiz yaz aylarında Championship ekibi Cardiff City ile anlaşmıştı. 49 yaşındaki hoca, bir önceki sezonu düşme hattının hemen üzerinde bitiren takımı 9 sıra yukarı taşımayı başardı. Buna karşın sözleşme yenileme teklifi almayan Bulut, ülkesine dönmenin hazırlığını yapıyor.

TARAFTARLAR ISRARLA KALMASINI İSTİYOR

Cardiff City taraftarları, sosyal medya üzerinden Erol Bulut'a olan desteklerini sık sık dile getiriyor. Galler ekibinin destekçileri, iç saha maçlarında da deneyimli çalıştırıcıya kulüpte kalması yönünde tezahüratlarda bulunuyor.

BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞACAK

İngiliz basınında yer alan haberde; Cardiff ile sözleşme yenilemeyen Erol Bulut'un, Beşiktaş ile anlaşmak üzere olduğunu aktardı. Haberin detaylarında, bir süredir teknik direktör arayışında olan siyah beyazlıların, bu sezon Championship'te başarılı işlere imza atan Türk teknik adam ile masaya oturacağı kaydedildi. Bulut'un ise bu teklife sıcak baktığı haberin detayları arasında yer aldı.

ADA'DA 50 MAÇ

Cardiff City'nin başında 50 maçta görev alan Erol Bulut, 21 galibiyet, 5 beraberlik ve 24 mağlubiyet ile 1,36 puan ortalaması yakaladı.

www.aksam.com.tr