Ve Süper Lig devinin yeni orta sahası Sofyan Amrabat! Bonservisi bile belli oldu: Anlaşma resmen sağlandı

Sofyan Amrabat konusunda Fiorentina'da hareketli saatler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezonu Manchester United'da kiralık olarak geçiren yıldız orta sahanın yeni adresi belli oldu. Sofyan Amrabat kariyerine Süper Lig devinde devam edecek. İşte detaylar…

Sofyan Amrabat, ülkesi Fas ile 2022 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansın ardından büyük kulüplerin dikkatini çekmişti. Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Manchester United'da geçiren başarılı orta saha, İngiltere macerasına son verdi. Amrabat, kariyerinin yeni sayfasını Türkiye'de açmaya hazırlanıyor.

SOFYAN AMRABAT ADIM ADIM FENERBAHÇE'YE

Orta saha bölgesine nokta bir transfer arayışında olan Fenerbahçe, Sofyan Amrabat'ı kadrosuna katmaya çok yakın. İtalyan basınında Corriere dello Sport'ta yer alan haberde; Yeni sezon çalışmalara başlamak için Fiorentina'ya katılan Faslı yıldızın takımda kalmak istemediğini yönetime ilettiği aktarıldı. 27 yaşındaki orta sahanın, sarı lacivertlilerden gelen teklife sıcak baktığı ve kulüplerin anlaşması durumunda Türkiye'ye ayak basacağı belirtildi.

GALATASARAY VE OLYMPIAKOS'A RET

Haberin detaylarında Fiorentina'nın, Sofyan Amrabat'a ilgisi bulunan bir başka Süper Lig ekibi Galatasaray ile birlikte Yunanistan temsilcisi Olympiakos'un tekliflerini düşük kaldığı gerekçesiyle reddettiği bilgisi yer aldı. Fenerbahçe'nin 10 milyon euro teklif ettiği ve Fiorentina'nın 15 milyon euro talep ettiği belirtilirken, tarafların kısa bir süre içinde bonservis sorunu çözmesi bekleniyor.

MANU FORMASIYLA 30 MAÇ

Geçtiğimiz sezon Manchester United formasıyla 30 maçta sahaya çıkan Sofyan Amrabat, 1545 dakika sahada kalırken gol veya asist katkısı üretemedi.

www.aksam.com.tr