Ve Süper Lig devinin yeni kalecisi Altay Bayındır! Yılın transferini duyurdular...

Altay Bayındır için Manchester United hikayesi sona eriyor. Geçtiğimiz yaz transfer olduğu İngiliz ekibinde fazla süre alamayan ve sezon sonu ayrılması beklenen Altay Bayındır için yeniden Süper Lig yolu gözüktü. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, İngiltere'de aradığını bulamadı. Sezon sonunda fazla süre alamadığı Ada ekibinden ayrılmaya hazırlanan Altay Bayındır, Süper Lig devine geliyor.

ALTAY BAYINDIR, İNGİLTERE'DE ARADIĞINI BULAMADI

Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'den 5 milyon euro bonservisle Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, İngiliz ekibinde aradığını bulamadı. Ada ekibinde yalnızca 1 maçta süre alan ve Andre Onana'nın arkasında kalan milli kaleci istediği şansı bir türlü bulamadı.

İNGİLTERE'DEN AYRILIYOR

İngiltere basınında yer alan habere göre; Manchester United'da Andre Onana'nın arkasında kalan Altay Bayındır, bu durumdan rahatsız. Daha fazla süre alabileceği bir takıma gitmek isteyen milli file bekçisi sezon sonunda takımdan ayrılacak.

SÜPER LİG'DE YILIN TRANSFERİNİ DUYURDULAR

Haberde, 25 yaşındaki milli kalecinin Süper Lig'e döneceği ileri sürülürken Galatasaray'ın yıldız file bekçisi için harekete geçtiği belirtildi. Altay'ın sezon sonunda ayrılığına kesin gözüyle bakılıyor.