Ve Süper Lig devinin yeni golcüsü Vedat Muriqi! 3 yıllık anlaşma resmen sağlandı

Vedat Muriqi, konusunda Mallorca'da hareketli saatler yaşanıyor. Kosovalı golcü, ikinci Süper Lig serüvenine başlamaya hazırlanıyor. Vedat Muriqi 4 yıl ardan sonra yeniden Türkiye'de forma giyecek. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından Lazio ve Mallorca formaları giyen Vedat Muriqi, kariyerinin son iki buçuk sezonunu İspanyol ekibinde geçirdi. Daha önce Türkiye'de Giresunspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe'de top koşturan başarılı santrfor, bu kez Süper Lig'in bir başka devi için ülkeye adım atacak.

VEDAT MURIQI BEŞİKTAŞ İLE DÖNÜYOR

Santrfor bölgesini İtalyan yıldız Ciro Immobile ile güçlendiren Beşiktaş, transferde hız kesmeyi düşünmüyor. Cenk Tosun ile sözleşme yenilemeyen ve Vincent Aboubakar ile de yollarını ayırmayı planlayan siyah beyazlılar, golcü rotasyonunda ibreyi Vedat Muriqi'ye çevirdi.

Beşiktaş'ın Kosovalı futbolcuya 3 yıllık sözleşme teklif edeceği ve kulübü Mallorca ile pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. Vedat Muriqi'nin de siyah beyazlılardan gelen teklife olumlu baktığı aktarıldı.

SEMH KILIÇSOY GİDERSE BİR İSİM DAHA

Beşiktaş'ın Vedat Muriqi ile anlaşması durumunda santrfor için transferi kapatması bekleniyor. Siyah beyazlılar, yalnızca Semih Kılıçsoy'un ayrılması halinde forvet için belirlenen isimlere yeniden yönelecek.

PİYASA DEĞERİ 12 MİLYON EURO

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan Vedat Muriqi, geçtiğimiz sezon takımı Mallorca ile forma giydiği 33 maçta 7 gol ve 2 asist ile oynadı.

www.aksam.com.tr