Ve Süper Lig devinin yeni golcüsü Joaquin Correa! Yılın anlaşması resmen sağlandı

Joaquin Correa, kariyerine Süper Lig'de devam etmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonu Marsilya'da kiralık olarak geçiren Arjantinli yıldızın bonservisi Inter'de bulunuyor. Joaquin Correa gelişmesinin detayları haberimizde…

www.aksam.com.tr

Joaquin Correa, 2022 yazında 27,3 milyon euro bedelle transfer olduğu Inter'de istikrarlı forma şansı bulmayı başaramadı. Son yılını Marsilya'da kiralık geçiren ve gelecek sezonun kadro planlamasında yer almayan 29 yaşındaki golcü için Süper Lig ekibi devreye girdi.

JOAQUIN CORREA ADIM ADIM FENERBAHÇE'YE

Takımın başına Jose Mourinho'yu getirerek önümüzdeki sezona iddialı bir kadroyla girmeyi hedefleyen Fenerbahçe, Joaquin Correa'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İtalyan basınında yer alan haberde; Inter'de teknik direktör Simone Inzaghi'nin gelecek sezon kadroda düşünmediği Arjantinli yıldız için sarı lacivertlilerin favori durumda olduğu belirtildi.

INTER 10 MİLYON EURO İSTİYOR

Haberin detaylarında, Inter'in, sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Joaquin Correa için 10 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği belirtildi. Fenerbahçe'nin ise sıkı bir pazarlıkla bu miktarı indirmesi bekleniyor.

GALATASARAY'IN DA ADI GEÇİYOR

Joaquin Correa'nın biri İtalya'dan olmak üzere başka talipleri de bulunuyor. Serie A'ya yeni yükselen ekiplerden Como'nun yanı sıra, Arjantin'in köklü ekipleri River Plate ve Estudientes de yıldız oyuncunun durumunu yakından takip ediyor. Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın da bu transferde Fenerbahçe'ye rakip olabileceği söyleniyor.

Bu sezon kiralık olarak forma giydiği Marsilya'da 19 maçta görev alan Correa, gol veya asist katkısı üretemedi. Arjantinlinin güncel piyasa değeri ise 6 milyon euro...

www.aksam.com.tr