Ve Süper Lig devi işi bitirdi! Wout Weghorst 2+1 yıllığına hayırlı uğurlu olsun

Wout Weghorst, son olarak Hoffenheim'da kiralık olarak forma giymişti. Bonservisi Burnley'de bulunan Hollandalı golcü bir kez daha Süper Lig'de forma giyecek. İşte Wout Weghorst haberinin detayları…

Ülkemizde daha önce kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Wout Weghorst, siyah beyazlılardaki başarılı performansın ardından yine kiralık olarak Manchester United'ın yolunu tutmuştu. Son sezonunu da Alman ekibi Hoffenheim'da geçiren tecrübeli santrfor için golcü arayışında olan Trabzonspor devreye girdi.

WOUT WEGHORST ADIM ADIM TRABZONSPOR'A

Paul Onuachu konusunda oyuncunun kulübü Southampton ile anlaşma sağlayamayan Trabzonspor ibreyi bir başka pivot özellikli forvet Wout Weghorst'a çevirdi. İngiliz basını, bordo mavili ekibin Hollandalı yıldızın transferinde önemli aşama kaydettiğini aktardı.

Trabzonspor'un Weghorst'a 2+1 yıllık sözleşme teklif edeceği belirtilirken, kariyerine Burnley'de devam etmek istemeyen başarılı futbolcunun da Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığına değinildi.

KULÜBÜYLE 1 YILLIK SÖZLEŞMESİ KALDI

Burnley, Wout Weghorst'un sözleşmesinde son yıla girilmiş olması sebebiyle oyuncudan bonservis bedeli kazanmayı hedefliyor. İngiliz ekibi, 32 yaşındaki golcünün da ayrılık talebinin ardından Trabzonspor ile yaptığı görüşmeleri hızlandırdı. Weghorst'un gelecek günlerde resmi imzayı atması bekleniyor.

30 MAÇTA 11 GOL KATKISI

Son sezonunu kiralık olarak Hoffenheim'da geçiren Wout Weghorts, Alman ekibinde forma giydiği 30 karşılaşmada 7 gol ve 4 asist ile oynadı.

www.aksam.com.tr