Ve Süper Lig devi bombayı patlattı: Bu iş bitti! Koke transferi hayırlı uğurlu olsun...

İspanya'da Atletico Madrid forması giyen Koke için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. İspanyol ekibiyle sözleşmesinin son yılına giren yıldız oyuncu, Süper Lig'in dev ekibine katılmaya hazırlanıyor. İşte Koke haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

La Liga'da Atletico Madrid forması giyen Koke için transferde hareketli günler yaşanıyor. Altyapısından çıktığı Madrid ekipte uzun süredir forma giyen başarılı orta saha oyuncusu için bir devir resmen kapanıyor. Sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan İspanyol oyuncu, Süper Lig'e transfer olmak için gün sayıyor.

KOKE, SÜPER LİG DEVİNE GELİYOR

İspanyol ekibi Atletico Madrid'de 16'ncı sezonunu geçiren Koke'nin Madrid kariyeri bitiyor. Sözleşmesinin son aylarında olan tecrübeli oyuncu, ülkemize geliyor. İspanyol basınında yer alan habere göre; Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Koke'yi yaz transfer döneminde kadrosuna katacak. Tarafların anlaşma sağladığı bildirildi.

YENİ MÜCADELE ARAYIŞINDA

Kariyerinde sadece Atletico Madrid'de forma giyen Koke yeni bir maceraya yelken açmak istiyor. İspanyol oyuncu için çıkan haberin detaylarında; Koke'nin uzun yıllardır taraftarı olduğu Atletico Madrid'den ayrılmak isteme sebebinin yeni bir mücadele içerisinde yer almak istediği olduğu belirtildi.

TORREIRA TEKRAR BULUŞACAKLAR

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattığı ve kazanılan şampiyonlukta büyük rol oynayan Lucas Torreira, bu transfer gerçekleşirse eski takım arkadaşı ile yeniden yan yana oynayacak. Torreira, 2020-2021 sezonunda Atletico Madrid'de forma giymişti. Urugaylı oyuncunun bu transferde kilit rol oynadığı öğrenildi.

KARİYER RAKAMLARI

Koke 16 sezondur formasını giydiği Atletico Madrid ile tüm kulvarlarda 612 maça çıktı. 32 yaşındaki oyuncu bu karşılaşmalarda 47 gol ve 114 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr