Ve Stefan Savic ''Tamam'' dedi! Beklenen uçak iniyor: Transferi resmen duyurdular...

Stefan Savic'in Atletico Madrid hikayesi sona eriyor. Son olarak Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Beşiktaş ile adı anılan yıldız oyuncu Stefan Savic'in yeni takımını duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Transferde adı uzun süre Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Stefan Savic'in yeni adresi belli oldu. Atletico Madrid'den ayrılmaya hazırlanan Stefan Savic, Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab ile el sıkıştı.

SÜPER LİG DEVLERİYLE ANILIYORDU

2015'ten beri La Liga devi Atletico Madrid'de forma giyen Stefan Savic, bu sezon takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Diego Simeone'nin gelecek planları arasında yer almayan tecrübeli stoper ara transfer döneminde Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Beşiktaş ile gündeme geldi. Ancak oyuncunun maliyeti nedeniyle bu transfer bir türlü gerçekleşmedi.

STEFAN SAVIC'İN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Al-Shabab, Stefan Savic'i ikna etmeyi başardı. Tecrübeli stoperi kadrosuna katmaya hazırlanan Arap ekibi, bu transfer için Atletico Madrid'e 10 milyon euro ödemeyi kabul etti. Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Stefan Savic, bu sezon Atletico Madrid formasıyla şu ana kadar 17 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 15'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1276 dakika sahada kalan 33 yaşındaki Karadağlı stoper, skora etki edemedi.