Ve sonunda! Yusuf Sarı transferi resmen bitti

Yusuf Sarı transferi resmen sona erdi. Adana Demirspor'da yıldızı parlayan milli futbolcunun geleceği de netlik kazanmış oldu. İşte Yusuf Sarı haberinin detayları...

Adana Demirspor'daki performansıyla taliplerini çoğaltan Yusuf Sarı için flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Adı son olarak Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Yusuf Sarı'nın kaderi belli oldu.

YUSUF SARI, DEVLERİN RADARINDAYDI

2022'nin yazında Çaykur Rizespor'dan bedelsiz olarak Adana Demirspor'a transfer olan Yusuf Sarı, başarılı performansıyla büyük beğeni topladı. A Milli Takım'dan da davet alan 25 yaşındaki milli oyuncu transferde de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sağ kanat oyuncusunun adı son olarak Galatasaray ve Beşiktaş ile gündeme geldi.

GELECEĞİ BELLİ OLDU

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündemine gelen Yusuf Sarı'nın geleceği belli oldu. Mavi-lacivertliler, performansıyla dikkatleri üzerine çeken milli oyuncuyu ara transferde bırakmaya sıcak bakmıyor. 25 yaşındaki oyuncunun çok yüksek bir teklif gelmemesi halinde sezonu Adana Demirspor'da tamamlaması bekleniyor.

Ve beklenen transfer gerçekleşti! Resmen imzayı attı...

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Yusuf Sarı, bu sezon Adana Demirspor formasıyla şu ana kadar 22 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 21'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1759 dakika sahada kalan 25 yaşındaki sağ kanat, 2 gol ve 9 asistle skora etki etti.