Ve sonunda! Sergen Yalçın geliyor: Resmen duyurdular...

Sergen Yalçın, Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Son olarak Beşiktaş'ta teknik direktörlük yapan ve geçtiğimiz yaz birçok takımla gündeme gelen Sergen Yalçın için flaş bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımda görev almayan Sergen Yalçın, geri dönmeye hazırlanıyor. Siyah-beyazlılarda başkan Hasan Arat'ın listesinde ilk sırada Sergen Yalçın'ın yer aldığı ileri sürüldü.

SÜPER LİG'DE SERGEN YALÇIN SESLERİ

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve Şenol Güneş ile yolları ayıran Beşiktaş, yerine geçici olarak getirdiği Burak Yılmaz ile de yolları ayırarak teknik direktörlüğe Rıza Çalımbay'ı getirmişti. Ancak siyah-beyazlılar, Çalımbay yönetiminde de istenen sonuçları alamadı. Alınan derbi mağlubiyetinin ardından sabırlar taştı ve Sergen Yalçın sesleri yükselmeye başladı.

HAREKETE GEÇİLDİ

Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş'ta başkan Hasan Arat ve yönetimi harekete geçti. Fanatik'te yer alan habere göre; Rıza Çalımbay'ın yerine yeni isim arayışına başlayan siyah-beyazlıların listesinde ilk sırada Sergen Yalçın yer alıyor.

KARİYER ÖZETİ

Daha önceden Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın, son olarak teknik direktörlüğünü yaptığı Beşiktaş'ta 1 Süper Lig, 1 de Türkiye Kupası kaldırdı.