Ve sonunda! Mert Hakan Yandaş transferi resmen bitti...

Süper Lig devi Fenerbahçe'de forma giyen Mert Hakan Yandaş için sıcak bir gelişme yaşandı. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Mert Hakan Yandaş'ın sarı-lacivertlilerde geleceği netlik kazandı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de bir yandan da transfer çalışmaları tim hızıyla sürüyor. Kanarya'da geleceği en çok merak edilen isimlerin başında gelen ve önümüzdeki ayın sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mert Hakan Yandaş belirsizliği uzun süredir devam ediyordu. Sarı-lacivertlilerde milli oyuncu için karar verildi.

MERT HAKAN YANDAŞ İLE YOLLAR AYRILIYOR

Süper Lig'de 4 sezondur Fenerbahçe forması giyen ve takım kaptanlığına kadar yükselen Mert Hakan Yandaş için ayrılık vakti geldi. Sarı-lacivertlilerde taraftarın sevgilisi haline gelen milli oyuncu ile yeni sözleşme uzatma konusunda olumsuz karar verildi. Son zamanlarda takım içi ve dışında birçok kişiyle sorun yaşayan Mert Hakan için mevcut yönetim sözleşme uzatmama kararı aldı. Bu kararın ardından Fenerbahçe, bu transferi tamamen bitirdi.

ALİ KOÇ UZATMAYACAK

Fenerbahçe'de önümüzdeki ay yeni başkan belli olacak. Şu an için adaylığını açıklamayan mevcut başkan Ali Koç, Mert Hakan Yandaş ile sözleşme uzatmama kararı aldı. Ancak Koç yerine seçilecek başka bir başkanın milli oyuncu ile sözleşme uzatma fikri olabileceği için Mert Hakan'ın seçim sonucuna göre hareket etmesi bekleniyor. Fenerbahçe'de şu an sadece Sadettin Saran başkan adaylığını açıkladı.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe forması ile tüm kulvarlarda 119 maça çıktı. 30 yaşındaki orta saha, bu mücadelelerde 10 gol ve 21 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr