Ve sonunda! Karim Benzema transferi resmen bitti

Karim Benzema için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Adı geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile gündeme gelen yıldız golcü Karim Benzema'nın merak edilen geleceği belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Al Ittihad'da forma giyen Karim Benzema için transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde adı Fenerbahçe ile gündeme gelen yıldız golcü Karim Benzema'nın Suudi Arabistan'daki geleceği belli oldu.

KARIM BENZEMA İÇİN FENERBAHÇE İDDİALARI VARDI

Geçtiğimiz ya Real Madrid'den ayrılarak Al Ittihad'a transfer olan Karim Benzema, Suudi Arabistan'da sık sık eleştirilerin hedefi olmuştu. Ayrılık iddiaları ile gündeme gelen yıldız golcünün adı Fenerbahçe ile gündeme gelmişti. Teknik direktörlüğe Jose Mourinho'yu getiren sarı-lacivertlilerin Benzema'yı da istediği ileri sürülmüştü.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad, adı birçok transfer iddiasıyla gündeme gelen Karim Benzema için kararını verdi. Arap ekibinin 2026'nın yazına kadar sözleşmesi bulunan 36 yaşındaki golcüyü bırakmayı düşünmediği ve gelecek olan teklifleri geri çevireceği öğrenildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Karim Benzema, geçtiğimiz sezon Al Ittihad formasıyla toplam 29 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2461 dakika sahada kalan 36 yaşındaki yıldız golcü, 13 gol ve 8 asistle takımına katkıda bulundu.