Ve sonunda! Fernando Muslera transferi resmen bitti...

Fernando Muslera için Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Bu sezon sonu sarı-kırmızılılar ile olan sözleşmesi sona erecek olan Fernando Muslera için yönetim harekete geçti. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera için flaş bir gelişme yaşandı. Galatasaray'da yönetim, bu sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera için harekete geçti.

FERNANDO MUSLERA, GALATASARAY'IN EFSANESİ OLDU

2011'in yazında Lazio'dan 6.75 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olan Fernando Muslera, uzun yıllar sarı-kırmızılı formayı terletti. Tecrübeli file bekçisi, kazanılan şampiyonluklarda büyük pay sahiplerinden biri olmayı başardı.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

Sezon sonu Galatasaray ile olan sözleşmesi sona erecek olan Fernando Muslera için yeni bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar, tecrübeli kaleci ile yeni sözleşme imzalama kararı aldı. İmzaların ara transfer döneminde atılması bekleniyor.

KUPALARLA DOLU KARİYER

Fernando Muslera, Galatasaray'a geldiğinden bu yana toplam 478 resmi maça çıktı. Sarı-kırmızılılarla birçok başarıya imza atan 37 yaşındaki Uruguaylı kaleci, 6 Süper Lig şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 5 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.