Ve sonunda duyuruldu! Zinedine Zidane “geliyorum” dedi...

Son olarak Real Madrid'de görev alan Zinedine Zidane, kulübedeki yerine dönmeye hazırlanıyor. Başarılı çalıştırıcının yeni adresini Fransız basını duyurdu. Zinedine Zidane kariyerine İngiltere'de devam edecek. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Zinedine Zidane, Real Madrid'in alt yaş kategorilerinde başladığı teknik adamlık kariyerine eflatun beyazlıların as takımında devam etmişti. Burada 3'ü Şampiyonlar Ligi olmak üzere 11 kupa kaldıran 51 yaşındaki çalıştırıcı, kariyerinin yeni sayfasını İngiltere'de açmak için gün sayıyor.

ZINEDINE ZIDANE ADIM ADIM MANCHESTER UNITED'A

Zinedine Zidane, Premier Lig devi Manchester United'a imza atmaya hazırlanıyor. Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'equipe'in haberine göre; Adı Bayern Münih ile de anılan deneyimli teknik direktörün Manchester United'a imza atacağını belirtti. Zidane'ın tercihindeki en büyük etkenin ise Almanca bilmemesi ve İngiliz ekibinden gelen astronomik teklifin olduğu ifade edildi.

TEN HAG KULÜPTEKİ SON GÜNLERİNİ YAŞIYOR

Manchester United'ın mevcut teknik direktörü Eric ten Hag, kulüpteki son günlerini yaşıyor. İngiliz basını, geldiği ilk sezondan beri takımı istenilen noktaya taşıyamayan ve bu sene de Şampiyonlar Ligi potasından oldukça uzakta kalan Hollandalı teknik adamın sezonun bitmesinin hemen ardından yerini Zinedine Zidane'a bırakacağını aktardı.

REAL MADRID İLE 263 MAÇ

Real Madrid'in teknik direktörlük koltuğunda 263 maçta görev alan 51 yaşındaki çalıştırıcı, 174 galibiyet, 53 beraberlik ve 36 mağlubiyet ile 2.19 gibi yüksek bir puan ortalaması yakalamayı başardı.

www.aksam.com.tr