Ve sonunda duyuruldu! Sadio Mane transferi resmen bitti

Sadio Mane için transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Adı teknik direktörlüğe Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe ile gündeme gelen yıldız oyuncu Sadio Mane'nin geleceği belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Adı Fenerbahçe ile gündeme gelen Sadio Mane için sıcak bir gelişme yaşandı. Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr, Avrupa ekiplerinin takibinde olan yıldız oyuncu Sadio Mane'nin geleceği için kararını verdi.

SADIO MANE İÇİN AYRILIK İDDİASI VARDI

2023'ün yazında Bayern Münih'ten Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a 30 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Sadio Mane, geçtiğimiz sezon performansıyla büyük beğeni topladı. Ancak geçtiğimiz günlerde yıldız oyuncunun takımdan ayrılabileceği ve Avrupa'ya döneceği iddiaları gündeme gelmişti.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

Son günlerde adı Fenerbahçe ile de gündeme gelen Sadio Mane için sıcak bir gelişme yaşandı. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Al-Nassr, takımdan ayrılmasına sıcak bakmadığı Senegalli yıldız için gelecek olan teklifleri geri çevirecek.

30 GOLE KATKI

Sadio Mane, geçtiğimiz sezon Al-Nassr formasıyla toplam 46 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 45'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3950 dakika sahada kalan 32 yaşındaki Senegalli yıldız, 19 gol ve 11 asistle takımına katkıda bulundu.