Ve sonunda duyuruldu! İlkay Gündoğan transferi resmen bitti...

Barcelona'nın yeni teknik direktörü Hansi Flick, İlkay Gündoğan için kararını verdi. Gurbetçi futbolcu, transferi için tercihini yaptı. İşte İlkay Gündoğan haberinin detayları...

Bu sezon hedeflerinden oldukça uzak kalan Barcelona, gelecek sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Katalan devi kadrosunu koruyarak güçlendirmek isterken, İlkay Gündoğan için ayrılık iddiaları gündeme gelmişti. İspanyol basını bu söylentilere son noktayı koydu.

BARÇA'DA İLKAY GÜNDOĞAN MESAİSİ!

Xavi ile yollarını ayıran Barcelona, teknik direktörlüğe Hansi Flick'i getirdi. İlkay Gündoğan ise Flick sonrası önemli bir karar aldı. Xavi'nin kalması durumunda ayrılmak isteyen gurbetçi futbolcu, teknik adam değişikliği sonrası kararını değiştirdi. Aktarılan haberlere göre; Hansi Flick, İlkay'ı takımda kalması için ikna etti. Tecrübeli orta sahanın 1 yıl daha Katalan ekibinde forma giymesi bekleniyor.

GALATASARAY İDDİASI!

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın İlkay ile ilgilendiği öne sürülmüştü. Teknik direktör Okan Buruk ise, yıldız oyuncuyu takımda görmek istediğini fakat İlkay'ın bir sezon daha Barcelona'da kalacağını dile getirdi.

www.aksam.com.tr