Ve sonunda! Cenk Tosun transferi resmen bitti: Hayırlı uğurlu olsun...

Cenk Tosun transferinde mutlu son gözüktü. Beşiktaş'ta bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli milli oyuncu Cenk Tosun, imzayı atmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde...

www.aksam.com.tr

Beşiktaş'ın milli golcüsü Cenk Tosun'un geleceği belli oldu. Siyah-beyazlılar, bu sezon sonu sözleşmesi bitecek olan tecrübeli oyuncu Cenk Tosun ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

CENK TOSUN PERFORMANSIYLA ALKIŞ TOPLADI

2022'nin yazında Everton'dan eski takımı Beşiktaş'a geri dönen Cenk Tosun, performansıyla adeta kariyerinin ikinci baharını yaşadı. Şenol Güneş ile performansını daha da yükselten Cenk Tosun, siyah-beyazlıların en büyük gol silahlarından biri olmayı başardı.

İMZAYI ATIYOR!

Siyah-beyazlılar, bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Cenk Tosun ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Yönetim, 3 yıllık imzayı attırmaya hazırlandığı milli golcünün maaşını 50 milyon TL seviyesine çıkarmayı planlıyor.

PERFORMANSI

Cenk Tosun, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 34 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 23'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2099 dakika süre alan milli golcü, 18 gol ve 8 asistle skora etki etti.

Bu sezon ise şu ana kadar Beşiktaş'ta 8 resmi maça çıkan 32 yaşındaki oyuncu, 1 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulundu.