Ve sonunda! Cengiz Ünder resmen geri dönüyor...

Cengiz Ünder, sezon başında transfer olduğu Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana performansıyla eleştirilerin hedefi olmuştu. Süper Lig'de İstanbulspor ile karşılaşacak olan sarı-lacivertlilerde milli oyuncu Cengiz Ünder için sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Süper Lig'de İstanbulspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Cengiz Ünder için karar verildi. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal, İrfan Can Kahveci'nin yokluğunda Cengiz Ünder'e formayı verecek.

CENGİZ ÜNDER'E 15 MİLYON EURO VERİLMİŞTİ

Fenerbahçe'nin sezon başında yaptığı transferlerden biri de Cengiz Ünder'di. Sarı-lacivertlilerin Marsilya'dan 15 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı yıldız ismin performansı geldiği günden bu yana tartışma konusu oldu.

GERİ DÖNÜYOR

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Cengiz Ünder için sıcak bir gelişme yaşandı. İsmail Kartal, kart cezası nedeniyle bu maç forma giyemeyecek olan İrfan Can Kahveci'nin yerine ilk 11'de Cengiz Ünder'e yer verecek. Sezon başından bu yana sadece 4 kez ilk 11'de yer alan milli oyuncu, formayı kalıcı olarak almak için mücadele edecek.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Cengiz Ünder, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 14 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 6'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 385 dakika sahada kalan milli oyuncu, 1 gol ve 2 asistle skora etki etti.