Ve sonunda! Çağlar Söyüncü transferi bitti: Resmen duyurdular...

Çağlar Söyüncü için transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Adı uzun süredir Fenerbahçe ile gündeme gelen milli stoper Çağlar Söyüncü'nün geleceği için Atletico Madrid'de karar verildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Atletico Madrid'de Çağlar Söyüncü için flaş bir gelişme yaşandı. Adı transferde uzun süredir Fenerbahçe ile gündeme gelen milli stoper Çağlar Söyüncü için teknik direktör Diego Simeone, kararını verdi.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ İÇİN FENERBAHÇE İDDİALARI VARDI

Ara transfer çalışmalarını sürdüren ve stoper arayan Fenerbahçe'nin gündemine gelen isimlerden biri de Çağlar Söyüncü oldu. Geçtiğimiz günlerde sarı-lacivertlilerin, milli stoperi kadrosuna katmak için girişimlerine başladığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

TRANSFER BİTTİ

İspanya basınında yer alan habere göre; Çağlar Söyüncü sezonun ilk yarısında istediği forma şansını bulamasa da teknik direktör Diego Simeone ondan memnun. Simeone, milli oyuncunun antrenmandaki görüntüsünden memnun ve ligin ikinci yarısında daha fazla süre vermeyi planladığı oyuncunun takımda kalmasını istiyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Çağlar Söyüncü, bu sezon Atletico Madrid formasıyla şu ana kadar 7 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 1'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 163 dakika sahada kalan 27 yaşındaki milli stoper, skora etki edemedi.